BALLERUP

I Ballerup Gokart Center på Tempovej 35 i Ballerup har JOUES åbnet sin tredje STU-afdeling, hvor vi på lige fod med JOUES øvrige afdelinger i Birkerød og Frederikssund, tilbyder almindelig undervisning i skolefag på alle niveauer. I Ballerup er det ligeledes muligt at tage adgangsgivende prøver på FVU-niveau, samt på almindelig niende klasses niveau. Hos JOUES Ballerup får du en spændende og alsidig hverdag med mange andre unge, samt engagerede voksne.


Ballerup Gokart Center er et sted med mange forskelligartede muligheder. Centret har en Danmarks bedste indendørs gokartbaner med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder. Skolens elever er med til at vedligeholder Gokarts og bane, samt servicere kunder. Gokart centret har eget gokart og autoværksted, hvor eleverne kan arbejde med mekanik og teknik. Centeret har 4 golfsimulatorer, Virtual Reality, samt to Escape Rooms, som alle kan bruges til arbejde med opgaveløsning i grupper, motoriktræning og koncentrationstræning. Når dagens opgaver er slut, er der hver dag mulighed for at køre et par runder på banen.

 

Skolen har en stor Virtual Reality afdeling, hvor eleverne kan blive udfordret individuelt og sammen. Ved hjælp af 360° kamerateknologi, kan vi bruge Virtual Reality til at give eleverne en anderledes oplevelse som styrker deres trivsel og selvopfattelse. 360° video gør det muligt at træde ind i en virtuel verden.

 

Udover det daglige personale, kan man også møde Ali Najei kendt fra TV. Ali er coach og mentor og bruger skolens faciliteter i sit arbejde. Udover sit arbejde med udsatte unge, tilbyder Ali bokseundervisning, som man naturligvis er velkommen til at være en del af, hvis man er frisk og har brug for at røre sig.

 

 

Desuden tilbyder JOUES en lange række interne praktikpladser i huset:

 

  • Gokart mekaniker
  • Automekaniker
  • Servicemedarbejder
  • Receptionist
  • Gartner
  • Rengøring
  • LagerarbejderHvis det ikke er nok, er Ballerup Gokarts leder Lars Jørgensen garant for eksterne praktikpladser indenfor stort set alle håndværk, rengøring og ejendomsservice.

Der tages naturligvis udgangspunkt i hver enkelt ung og alle har et individuelt uddannelsesforløb på elevens niveau, for at udvikle dem bedst muligt. Forløbet tilrettelægges sammen JOUES, den unge samt en kommunal uddannelsesvejleder.


Medarbejderne i Ballerup har mange års erfaring med arbejdet med unge fra kriminalforsorgen, ungdomsklubber og kommunesamarbejde, hvor coaching og mentorarbejde er primære funktioner.

JOUES Ballerup har tilknyttet misbrugskonsulent, til at coache og vejlede de unge ud af eventuelle misbrug.

 

Ønsker du at høre mere om JOUES Ballerup, aftale en praktikperiode eller bare komme forbi for at kigge, så kontakt pædagogisk leder Mads Ulrik Hoffmeyer Molbech på telefon 28572837 eller på mads@joues.dk

"Hos JOUES Ballerup får du en spændende og alsidig hverdag med mange andre unge, samt engagerede voksne"