BIRKERØD

Velkommen til JOUES i Birkerød


Birkerødafdelingen er placeret i den gamle forstanderbolig på Birkerød station. Rammerne er med til at skabe en lidt atypisk skole, som ikke er særlig stor, og hvor lokalerne ikke ligner dem, vi normalt forbinder med en skoleafdeling. Her er til gengæld plads til at være den, du er og til at arbejde med de mål du har, i det tempo du kan. De uformelle rammer er med til at skabe vores dagligdag, hvor det at være en del af et fællesskab er grundlæggende og betydningsfuldt.


Hverdagen er i udgangspunktet struktureret med halve timers undervisningslektioner, som er en blanding af fælles undervisning og mere individuelle forløb. De bogfaglige fag er placeret om formiddagen og de kreative og sportslige aktiviteter ligger efter frokost. Skemaet sammensættes af eleverne i samarbejde med lærerne og tager hensyn til praktikforløb, særlige aftaler samt individuelle forhold og justeres flere gange i løbet af skoleåret efter behov.


I Birkerød kan du arbejde hen imod dine faglige mål på FVU- og AVU-niveau og tage de tilhørende prøver. Birkerødafdelingen har ca. to gange om måneden ture ud af huset med varieret indhold af kulturel, oplevelsesrelateret eller erhvervsrettet karakter. Derudover afholdes café et par eftermiddage om måneden, hvor skolen er åben til klokken 20. På caféerne kan alt muligt ske. Det kan være en filmaften med fælles madlavning, det kan være en tur ud at fiske, en tur i bowlingcenteret, eller noget helt fjerde. Det vigtige er at lave noget hyggeligt sammen.


Ønsker du at høre mere om JOUES Birkerød, aftale en praktikperiode eller bare komme forbi for at kigge, så kontakt pædagogisk leder Mads Ulrik Hoffmeyer Molbech på telefon 28572837

eller på mads@joues.dk

"I Birkerød kan du arbejde hen imod dine faglige mål på FVU- og AVU-niveau og tage de tilhørende prøver."